Contact

Wil je iets boeken, plannen of mij een vraag stellen? Dan kun je mij opbellen en als je mijn voicemail krijgt deze duidelijk inspreken met je naam, telefoonnummer én een korte boodschap. Ik neem dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 dagen contact met je op. Je kunt mij uiteraard ook e-mailen of het formulier hiernaast invullen.

N: Doede Boomsma
T: 06 - 4418 1692
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Over Doede, oprichter van JAF!

Degene die vóór de camera staat, daar gaat het om!Hoi, ik ben Doede, parttime fotograaf en initiatiefnemer van JAF! (jeallerleukstefoto.nl) Je kunt me het beste zien als een allround fotograaf. In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de ingenieurswereld én als sportdocent. Daarom ben ik voor fotografie 1 dag per week en daarnaast voornamelijk in de weekenden en avonduren beschikbaar.

De laatste paar jaar fotografeer ik steeds vaker mensen omdat ik het leuk vindt mensen in hun kracht te fotograferen. Daarom neem ik ruim de tijd bij een fotoshoot in de studio, al is het bij een huwelijk natuurlijk weer helemaal anders

Fotograferen doe ik thuis of vanuit huis. Niet alleen makkelijk, maar ook hoef ik geen studioruimte te huren, want die heb ik op zolder. Voor een studioportret ben je dus van harte welkom bij mij (en mijn vrouw) thuis.

Als je op het fotoshoot menu klikt, vertel ik je meer over ieder type fotoshoot die ik aanbied. Wil je iets wat er niet tussen staat, maar wil je mij daarvoor wel als fotograaf vragen? Neem dan even contact met mij op, dan werken we het samen uit.

Fotograferen is iets persoonlijks, maar neem gerust je partner, ouders of kinderen mee tijdens een fotoshoot!